Prelungi erecția


Flamboyant Descriere Joom: Indiferent de informațiile furnizate de către vânzător, produsul nu are proprietăți profilactice, prelungi erecția diagnosticare, terapeutice, prelungi erecția reabilitare, nu este un supliment alimentar, nu este un medicament, nu poate fi utilizat în scopuri medicale și nu este un dispozitiv medical.

prelungi erecția anomalii de erecție

Confortabil poartă - set bun de jeleu moale inele de tip, o mărime se potriveşte tuturor. Uşor să se întindă şi elimina. Materiale în condiţii de siguranţă - inele Penis sunt fabricate din TPE de înaltă calitate, care este hipoalergenic, pielea în condiţii de siguranţă.

prelungi erecția un bărbat smuceste un penis

Uşor de utilizat şi curat. O mărime se potriveşte tuturor suficient de strâns pentru a menţine te duci dar încă confortabil, este uşor de curăţat, miroase nici persistent, nici o încurcaţi în jurul cu mâinile.

  • „Sex pe muchie” și alte tehnici cu care să faci partida să dureze mai mult
  • Kristen Dold

Curăţaţi jucărie înainte și după utilizare. Recomandat să folosiţi lubrifianţii pe bază de apă numai. Vă rugăm să permiteţi eroare de cm din cauza măsurare manuală.

Datorită diferenţei între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulţumesc!

prelungi erecția cărora fetelor le place mai mult dimensiunea penisului

Pachetul include: 1set 3pcs x inele Penis alte accesorii demo in poza nu este inclus. Vezi descrierea completă.

Atunci cand apar, aceste tulburari reprezinta o sursa constanta de stres negativ, ce afecteaza relatiile barbatului, atat cu lumea exterioara, cat si cu sine.