Penisuri artificiale


Google Plus Speranţe pentru pacienţii care au probleme cu bărbăţia!

utilizarea penisului medicamentos venya i venya penis

Cercetătorii americani au reuşit să crească penisuri în laborator. Sunt obţinute din celulele pacienţilor şi funcţionează precum originalele. Bărbaţii care suferă răniri sau au defecte penisuri artificiale naştere la organele sexuale au mari şanse să capete altele perfect funcţionale.

penis care nu a crescut dacă erecția se agravează

Penisurile vor fi obţinute din propriile celule ale pacienţilor pentru a evita riscul de respingere, ca în cazul organelor sexuale transplantate de la donatori.

Celulele preluate din penisul pacientului sunt crescute în laborator, între patru şi şase săptămâni.

Scurtă istorie a protezelor: Drumul lung de la cârligul lui Captain Hook la penisul bionic

Pentru structura organului, cercetătorii spală penisul donatorului cu un agent special penisuri artificiale curăţare pentru a îndepărta celulele acestuia. Chiar şi de la organele sexuale cu răni grave şi amputate cercetătorii penisuri artificiale obţine celule care să fie utilizate pentru a obţine un nou penis.

culcat dispare erecția există zgârieturi pe penis

Prin această procedură s-au obţinut deja şase organe masculine, care sunt actualmente testate pentru a le dovedi rezistenţa. Cercetătorii asigură că vor restabili şi erecţia naturală a organului reconstruit.

cu o erecție cântărește un membru ce exerciții fizice să faci pentru o erecție

Ei speră să obţină aprobarea de la US Food and Drug Administration pentru a testa pe oameni penisurile fabricate în laborator în următorii cinci ani. Vor beneficia de aceste organe sexuale, în primul rând, bărbaţii care şi-au pierdut penisul în accidente sau din cauza unor boli. Apoi, celule obţinute sunt sădite pe scheletul de colagen al penisului unui donator, de la care au fost îndepărtate celulele acestuia.

membru in erectie cati cm vitamine pentru creșterea erecției