Penisul tăiat, Reacția femeii care i-a «tăiat» penisul soțului: «L-am apucat de c…e»


penisul tăiat cum se controlează erecția prematură

În vârstă de 27 de ani, bărbatul se afla în drum spre casă când a fost martorul episodului oribil într-o localitate din estul Ucrainei. Soția sa îl lăsase cu prietenii la un restaurant în jurul orei unu noaptea.

O femeie a tăiat penisul bărbatului care a încercat să o violeze

Ea se îndrepta spre casa lor situată la doar un kilometru penisul tăiat. În apropierea blocului de apartamente unde locuia, un violator de 25 de ani, Dmitry Ivchenko, a atacat-o din spate. Acesta i-a acoperit gura cu mâna pentru a o împiedica să urle și a târât-o în tufișuri, a spus poliția.

penisul tăiat inserția penisului în

Soțul victimei a părăsit petrecerea zece minute mai târziu. Când a ajuns la blocul lor de apartamente, a auzit zgomot venind din tufișuri.

S-a apropiat să vadă ce se întâmplă și l-a văzut pe Ivchenko strângând gâtul soției sale în timp ce o viola. Sotul l-a atacat pe violator lovindu-l cu piciorul în cap.

Bărbat de 74 de ani și-a taiat penisul și l-a dat la câini

Apoi a scos un briceag elvețian și i-a tăiat penisul violatorului. Strigătele violatorului și urletele victimei i-au trezit pe toți locuitorii din zonă. Ajunși la fața locului aceștia au avut parte de o scenă oribilă.

  • Disfunctie erectila la tineri
  • Penis perlat
  • Joi, 25 august ,
  • Lungimea medie a penisului la bărbați
  • ​Tot ce voiai să știi despre transplanturile de penis, dar ți-era frică să întrebi
  • Din ce motiv erecția dispare
  • Bărbat De 74 De Ani și-a Taiat Penisul și L-a Dat La Câini | Libertatea

Unii au chemat poliția în timp ce alții au apelat o ambulanță. A mers cam 13 km și a ajuns într-o localitate vecină.

penisul tăiat masculin penis în vârstă

Acolo a întâlnit o cunoștință și i-a cerut să-l conducă la o secție de poliție. Soțul a fost acuzat că a provocat vătămări corporale grave și a fost pus în arest la domiciliu. Violatorul a fost internat la Spitalul raional Șevchenko și a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Femeia a spus polițiștilor că era singură acasă, într-o localitate din partea centrală a provinciei Punjab. Atacatorul a intrat peste ea. Femeia În vârstă de 25 de ani, a spus că bărbatul a încercat să o violeze.

Medicii nu au speculat cu privire la șansele violatorului de a-și recăpăta funcționalitatea completă a organului. Poliția a lansat un dosar penal pentru viol. Violatorul va rămâne penisul tăiat spital sub supravegherea poliției.

Un barbat a ramas fara penis dupa ce sotia i l-a taiat cu un cutter.

Soțul este acuzat și el de vătămare corporală gravă. Pentru că a tăiat penisul violatorului, soțul se confruntă cu până la opt ani de închisoare dacă este găsit vinovat.

​Tot ce voiai să știi despre transplanturile de penis, dar ți-era frică să întrebi

Violatorul se confruntă în schimb cu doar până la cinci ani de închisoare. Soția violată necesită consiliere și o perioadă lungă de recuperare psihologică, potrivit presei locale. Cele mai citite știri.