Penisii dracu, ai dat de dracu - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context


In timp ce tuturor muritorilor de rand, platitori de impozite si taxeaceastra""ilustra pensie"" penisii dracu se calculeaza in functie de suma cu care au contribuit la constituirea fondului de pensii, fondul se repartizeza celor de mai sus in functie doar de veniturile personale incasate, fara sa fi contribuit la nivelul acestor venituri.

pantocrină și erecție

Cred ca este o mentiune ce trebuie facuta despre legile votate pe interese de catre parlamentarii romani. Si ei Ca doar ''o mana o spala pe cealalta.

Relaxarea penisului

Si ca de obicei, imi amintesc de celebra fraza din ""Ferma animalelor"" pe care cred ca. Din pacate nu-l respecta si se bazeaza pe subventia statului.

Deci inseamna ca le platim noi toti. Si nu este OK!!!

Si l-am injurat pe BOC degeaba. Cata mizerie in tara asta!

  • taci dracu - Traducere în italiană - exemple în română | Reverso Context
  • ai dat de dracu - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context
  • Nu lunara, ci doar atat.
  • Erecție pierdută și libidoul
  • De ce unii bărbați fug de pisoare ca de dracu
  • Redacţia VICE
  • Erecție dimineața de la cât de vechi
  • Care ar trebui să fie unghiul de erecție

Si neamprostismul lor se vede in mizeria de decuplare a contributivitatii de pensia lor. E ca si cum ai zice: voi sunteti prosti si noi destepti! Niste nimicuri de oameni, niste zerouri absolute, situatia nu trebuie sa ramana penisii dracu doar pentru ca alte jigodii, comunistii, asa i-au mituit ca sa poata jefui ei tara dupa voie!

Mai mult nu spun, dar cum spunea Pruteanu - comparația nu le penisii dracu favorabilă. Eu ii platesc pensia aceasta uriasa, din taxe, deci am drfeptul sa stiu cine e.

De ce unii bărbați fug de pisoare ca de dracu

Se aude, Casa de pensii????? Dar ce au facut acesti absolventi de Stefan Gheorghiu ca sa incaseze atat banet???? In afara ca au contribuit cu sarg la construirea socialismului multilateral dezvoltat prin tot felul de ticalosii facute impotriva opozantilor regimului comunist.

Pe 11 aprilieadministratorul fondului meu de pensie privată așa-numitul Pilon IINN, mi-a trimis un email. Mie și altor

Si asta e doar in magistratura. Dar mai sunt militienii, securistii, activistii de partid si alte lighioane din menajeria cominternului???? Cine face curatenie???? Si critic-o pe Pruna, ca incearca sa scoata aceasta porcarie la lumina. Sau poate esti si tu unul din aia cu pensie ticaloasa, cu facultatea la Stefan Gheorghiu si dosar de comunist beton.

Traducere "ai dat de dracu" în engleză

Un om normal nu poate accepta o asemenea magarie. Dupa ce am vazut aceasta statistica cred ca suntem convinsi ca vom vedea cea mai mare inegalitate facuta prin legi speciale care contravin legii fujndamentale- Constitutia Romaniei.

Aceste pensii speciale costă statul un miliard de euro pe an.

Vom intilni angajati ai SRI si a fostei securitati cu pensii imense, vom intilnii angajati ai Ministerului de Interneactual si cel din inainte dedeasemenea cu pensii imense. Vom gasi pensionari din MAPN - prnsionati la penisii dracu ani cu pensii enorme.

penis ce dimensiune ar trebui să aibă

Asta se intimpla cind lasam organizatii ca ale D-nului Dogaru si altii sa faca presiune mediatica si ne intoxica, ca nimeni nu a muncit ca ei de mult si de greu. Dar un chirurg care face 5 operatii pe zi si lucreaza 12 ore, dar un profesor universitar care a contribuit la cresterea nivelului de educatie al acestui popr, dar penisii dracu inginer proiectant de constructii si poduri, etc, care toata viata e responsabil daca a facut o greseala in acel proiect, dar a doua erecție lungă muncitor dintr-o fabrica care a lucrat si ore pe zidar un tanar IT care lucreaza la o penisii dracu cite 10 ore pe zi care are cea mai mare contributie la bugetul actual de pensii caci acestia au salarii mai poate mări penisul in Romania astazietc- cu penisii dracu ce facem?

Ei nu sunt egali cu magistratii, SRI-isti, militarii, politisti, aviatorii?

erecție în pantaloni

Toti acestia au avut salarii mult mai mari decit ceilalti si inainte de si astazi, dar lor li se calculeaza pensia din acest ultim salariu sau venit - si traiesc in continuare o viata decenta si linistitaiar ceilaltimasa de "prosti", deabia reusesc sa-si cumpere hrana si medicamentele. Dupa 27 ani tot comunistii si securistii ne conduc,iar magistratii au contributia penisii dracu directa la putregaiul existent in Romania.

dacă nu există exercițiu de erecție

O groza ca te apuca groaza cand vezi cati nesimtiti sunt. Mi-e scarba cand imi aduc aminte de parlamentari.

Trebuie să vorbim despre pensii

S-a votat. Din acest motiv nu mai vreau penisii dracu figuri din parlament. Vreau oameni noicare pot da legi noi pentru revenirea la normal. USR este o varianta! Poate pentru ca au omorat in 89 tinerii la Otopeni????

Traducere "taci dracu" în italiană

Sau pentru ca au bagat la puscarie inainte de 89 vreun opozant, gasindu-i vreo vina penala inventata??? Apoi sa-mi explice guvernul cum va face sa indrepte aceasta nedreptata comunista.

Adamın penisi vardı ve öldü :)

Cum vreti ca romanii sa spijine statul roman cand statul roman isi bate joc de propii lui cetateni si, sfidand Constitutia, da pensii speciale la sustinatorii fostului regim de represiune al lui Ceausescu.