Penis proeminent, Penisul – noțiuni de anatomie si fiziologie


Penisul este organul copulator masculin. Acesta contine trei mase cilindrice de tesut erectil, uretra si tegument penian. Deoarece contine portiunea spongioasa a uretrei, are rol si in mictiune. Anatomia si structura penisului Penisul cuprinde o radacina si un corp.

Parte masculină a sistemului reproducător Schema sistemului reproducător al unui planar de apă dulce Versiune simplificată a sistemului reproducător al unui planar. Partea masculină a sistemului reproducător la planari are un set de mai multe testiculedistribuite pe întreg corpul în două sau mai multe rânduri. De obicei, sunt concentrate în cele două treimi anterioare ale corpului, deși pot ajunge aproape de capătul posterior.

 • Anatomie[ modificare modificare sursă ] Glandul este porțiunea lărgită a corpului spongios.
 • Sistemul reproductiv al planarienilor - Reproductive system of planarians - inchirieridemicrobuze.ro
 • Dictionar Medical glandul penisului
 • Cum să induci o erecție într un masaj pentru bărbați
 • Însă fascinația asta vine la pachet cu mituri înrădăcinate.
 • Glandul penisului - Wikipedia

Testiculele sunt conectate la o pereche de conducte de spermă care se derulează posterior spre gonopor. La alții, ca și planurile terestreambele se deschid în veziculă prostatică, un organ glandular care apoi se execută posterior și se deschide în atriul masculin, de obicei printr-un canal ejaculator. Atriul masculin este situat anterior gonoporei.

de ce nu o erecție lungă

Papila penisului este o structură permanentă care ocupă o parte sau întregul atrium masculin și este proeminentă în timpul copulării, numit astfel și un penis proeminent.

La speciile fără papila penisului, penisul este format doar în timpul copulării printr-o proiecție a pereților din atriul masculin și numit penis eversibil. La planari, structura atriului masculin poate fi destul de variabilă între diferite penis proeminent.

nu merită un penis 50

Cele mai frecvente construcții sunt: Papila penisului permanent sau adevărat : o faldură mare, asemănătoare penisului, ocupă întregul atrium masculin sau cea mai mare parte și este traversată de un canal ejaculator.

Papilă aparentă a penisului : asemănătoare cu o papilă a penisului adevărat, dar cu penis proeminent cavitate ejaculatoare largă în loc penis proeminent un canal ejaculator. Se găsește în genul Matuxia.

răsuciți penisul înapoi

Papila penisului intra-antral : o versiune mult mai mică a papilei penisului adevărat, percepută ca o structură conică mică în atriul masculin, care este ocupată în cea mai mare parte de pliurile neregulate.

Se găsește la genurile Amaga și Endeavouriaprintre altele. Penis inversat : structură care umple cea mai mare parte a atriului masculin, lăsând un canal îngust care se conectează la veziculă prostatică care seamănă cu un canal ejaculator.

Coroana glandului penisului

Totuși, acest canal este împins spre exterior în timpul copulării, devenind peretele exterior al penisului. Se găsește la minima specie Choeradoplana.

Abonamente Penisul — noțiuni de anatomie si fiziologie Penisul este un organ genital masculin extern, care are rol atât în reproducere, cât și în micțiune.

Papila penisului absent : Atriul masculin are o structură permanentă asemănătoare penisului, adică conține un penis eversibil și este de obicei umplut de pliuri neregulate. O conductă ejaculatoare poate fi prezentă ca în PasiphaImbira și Luteostriata sau nu ca în Notoginaphallia.

de ce nu poți simți penisul?

Partea feminină a sistemului reproducător Partea feminină a sistemului reproducător la planari este formată din două ovare în regiunea anterioară. Ieșind din ovare, o pereche de oviducte sau, mai exact, ovovitelloducte se derulează posterior spre gonopore. Un grup de glande de gălbenuș penis proeminent conectează, de asemenea, la aceste conducte, deoarece planarii sunt neooforani și astfel gălbenușul nu este localizat în interiorul ouălor.

fata a pierdut o erecție

Ovovitelloductele se pot întâlni sau nu și pot deveni un singur canal ovovitelloduct comun înainte de a intra în atriul feminin.

Partea distală a ovovitelloductelor este de obicei înconjurată de glande de cochilie, care secretă materialul care formează cochilia ouălui numit și cocon.

Structuri accesorii Sistemul reproductiv al Girardia tigrina. Structura mare asemănătoare pungii din stânga este bursa copulatrix.

 • Я хочу его забрать.
 • Coroana glandului penisului - Wikipedia
 • Penis - Wikiwand
 • A încetat să mai fie o erecție dimineața
 • - О Боже.
 • Penisul | Anatomie si fiziologie

Printre structurile accesorii ale sistemului reproductiv al planarienilor, una de obicei întâlnită la speciile de apă dulce și marină este bursa copulatrixcare are funcția de a stoca penis proeminent după împerechere.

Unii planari cum ar fi genurile PlanariaArtioposthiaArthurdendyusColeocephalus și Newzealandia au o serie de proiecții asemănătoare cu degetul, numite adenodactile, lângă atria masculină și feminină.

poate mări penisul

Adenodactilii conțin glande și produc mai multe secreții despre care se hormoni de erecție scăzute utilă în timpul reproducerii.