Penis perfect


În stare flasca, neerectila dimensiunea medie este de 9.

penis perfect

Noile masuratori ar trebui sa-i linisteasca si sa-i asigure pe multi barbati ca au dimensiunea penisului in limite normale, au declarat cercetatorii britanici, care au adunat date de la studii în care participantilor le-a fost masurat pensiul de catre un profesionist. Apoi, cercetatorii au folosit datele pentru a concepe un grafic pe care medicii il pot folosi la barbatii pe care ii consiliaza, care sufera de anxietate legata de dimensiunea pensisului.

În cazuri rare, barbatii pot fi diagnosticati cu tulburare de corp dysmorphic preocupare obsesiva despre defecte fizice imaginare sau reale - o conditie psihologica care penis perfect duce la un comportament obsesiv si anti-social, depresie si chiar sinucidere.

penis perfect

Participantii la studiu au fost barbati in varsta de de ani ale caror penisuri au fost masurate în cadrul a 20 penis perfect studii efectuate în Europa, Asia, Africa si Statele Unite ale Americii. Cercetatorii nu au identificat o corelatie convingatoare intre dimensiunea piciorul unui barbat si lungimea penisului si au recunoscut ca rezultatele lor ar putea penis perfect influentate de posibilitatea ca barbatii care penis perfect oferit voluntari sa fie mai increzatori in marimea penisului lor decat populatia generala.

penis perfect