Maca potenta


Sunt de acord ca datele mele personale sa fie prelucrate!

maca potenta bărbați cu penis mic

Maca este recunoscuta ca un afrodiziac pentru ambele sexe, mentine libidoul, functia erectila, stimuleaza ovulatia, creste energia si atractia sexuala. Produsul este un afrodisiac natural pentru femei si barbati, un remediu naturist Alevia, pentru cresterea libidoul si fertilitatii. Plante afrodisiace pentru maca potenta si barbati: Maca - proprietati si beneficii Maca Lepidium Meyenii este o planta a carei radacini sunt folosite in preparatele farmaceutice maca potenta medicina naturista.

Sunt de acord ca datele mele personale sa fie prelucrate!

Are proprietati si beneficii multiple pentru organism, fiind considerata un super aliment. Extractele si produsele farmaceutice din radacina de Maca pot sa sporeasca fertilitatea la ambele sexe, fiind considerata o planta cu proprietati afrodisiace.

Maca este considerata o planta cu beneficii in echilibrare hormonala, endocrine si de imbunatatire a functiei tiroidiene maca potenta chiar a sistemului imunitar. Radacina de Maca este considerata un adaptogen si un super aliment cu proprietati afrodisiace pentru ambele sexe. Maca compozitie per capsula: contine mg Maca Lepidium meyenii extract apos uscat din radacini Maca beneficii si efecte: afrodisiac pentru femei si barbati, creste fertilitatea pentru ambele sexe, regleaza si energizeaza maca potenta, contribuie la funcionarea normala a sistemului endocrin pentru femei si barbati mentine functia erectila si stimuleaza ovulatia Maca contraindicatii: Se administreaza cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si in cazurile de hipo sau hiperfunctie tiroidiana.

maca potenta bărbat dimensiunea penisului

Contraindicat in boala canceroasa localizata la san, prostata ori endometru sau persoanelor cu predispozitie ereditara pentru acestea. Maca administrare: Cate 2 comprimate de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz.

Prezentare: capsule Produsul este OK si pretul cu mult mai mic fata de alte magazine!

maca potenta disfuncție erectilă psihogenă

Marin ,