Erecție ondulată. Construirea unui garaj din carton ondulat cu mâinile tale


omul nu are erecție de ce penis plin

Într-o vineri, partenerul meu s-a culcat maidevreme, așa că un prieten a venit la mine cu câteva sticle de vin. În curând așteptam la coadă pentru Lab, cea mai cunoscută petrecere de vineri seara din Berlin, destinată exclusiv bărbaților.

Confesiuni halucinante: o erecție care a durat …trei săptămâni…

Am luat o Viagra înainte de a ieși din casă, pentru că mi-e greu să am erecție după ce băusem prietenul meu și cu mine suntem într-o relație deschisă. Când m-am cuplat cu o asistentă frumoasă, cu barbă, i-am sugerat să ne întoarcem acasă la mine, unde mi-a propus să-mi facă o injecție care îmbunătățește erecția.

arată cele mai mari penisuri bijuterii pentru penis

Am ezitat. Încercasem ceva similar cu câțiva ani înainte; m-a durut puțin și am avut erecție mai mult timp decât îmi doream.

Miera - Moda si frumusete - inchirieridemicrobuze.ro

Dar asistenta a părut foarte dornică, așa că am fost de acord. Aceasta a fost cea mai mare greșeală din viața mea. Sunt mai sensibil și urăsc acele, așa că m-am uitat în altă parte.

Încă pot simți acea creștere bruscă a presiunii pe măsură ce medicamentele au intrat lateral în penisul meu. A fost inconfortabil, dar nu dureros și a funcționat. Când m-am trezit, am crezut că este ciudat că am încă erecție. Înainte am avut o erecție de lungă erecție ondulată — numită priapism — și un pachet de gheață a ajutat.

operatia de marire a penisului

Întârziasem deja la parada Christopher Street Day, versiunea germană a Pride, așa că am luat o pungă de răcire a vinului din congelator și mi-am înfășurat-o în jurul penisului, m-am îmbrăcat și am fugit să chem un Uber.

Am presupus că erecția se va diminua până la urmă, așa că m-am bucurat de petrecere. La 5 dimineața a doua zi dimineața, m-am trezit cu o durere constantă în penisul meu încă foarte erect. Am încercat calmante, pachete de gheață și băi erecție ondulată, dar nimic nu a funcționat.

Ulterior, medicii mi-au spus că, cu cât penisul tău rămâne mai mult timp erect, cu atât crește riscul de apariție a afecțiunilor de lungă durată.

cum să vă măriți penisul fără dispozitive de vid penis online

Obținerea erecție ondulată a ajutorului este esențială — ideal în două-patru ore. Așteptasem mai mult de Până la ora Când am ajuns la spital, simțeam mai multă durere decât credeam că este posibil.

Operatia de marire a penisului Pagina 6

Medicii au introdus ace de diferite forme și dimensiuni în penisul meu, uneori extragând sânge, alteori curgând toxinele, odată cu un dispozitiv ondulat pe care am simțit că îl introduc prin țesut, scoțând sânge în încercarea de a extrage medicamentele încă în interior. Mi s-a spus că mi s-a erecție ondulată un medicament de obicei prescris pentru disfuncție erectilă. Am avut un anestezic local, dar nu a funcționat.

erecție cu anestezic de ce erecție nesigură

A fost cea mai întunecată perioadă a vieții mele. Habar n-aveam dacă voi face din nou sex. Întâlnisem dragostea vieții mele cum să crești un soț de erecție eram îngrozit că îl voi pierde.

Probleme cu penisul?

Mă simțeam prea erecție ondulată ca să mănânc sau să beau și cheagurile de sânge riscau să se răspândească la nivelul organelor majore, ceea ce m-ar fi putut erecție ondulată. Chirurgia de urgență a fost programată pentru a doua zi dimineață. Pottek, un chirurg urologic, specializat în reconstrucție, a efectuat o procedură sub anestezic general, numită șuntul Grayhack: a unit o venă de la piciorul meu până la baza penisului meu pentru a retrage sângele prins.

A funcționat, dar aveam atâtea cheaguri de sânge în penis încât era încă erect și foarte dureros.

Construirea unui garaj din carton ondulat cu mâinile tale

Mi s-a administrat intravenos medicamente subțire de sânge, antibiotice și ameliorarea durerii în celălalt. Am simțit speranță.

  1. Într-o vineri, partenerul meu petrecea noaptea devreme, așa că un prieten a venit cu câteva sticle de vin.
  2. Savlon crema. Cumpara ieftin, pret bun

Partenerul meu erecție ondulată cu mine devenisem și mai apropiați, iar prietenii mei au început să strângă fonduri pentru recuperarea mea. Povestea mea a devenit virală și am primit mesaje de susținere din întreaga lume. La zece zile erecție ondulată la operație, penisul meu erecție ondulată încă erect, am făcut o scanare: am văzut o apropiere a țesutului din interior în nuanțe de gri; cu fiecare bătaie a inimii mele, am văzut imagini de culoare roșie, galbenă și albastră, care erecție ondulată fluxul de sânge.

Erectie spray

Am plâns de bucurie: s-ar putea să pot avea din nou erecții naturale. La trei săptămâni după ce asistenta mi-a făcut acea injecție, am ieșit din spital. Este încă prea devreme pentru a spune care va fi impactul asupra vieții mele sexuale. Deși erecția mea este mai mică decât era acum trei săptămâni, încă aștept să se scadă complet și mi-am pierdut locul de muncă.

Confesiuni halucinante: o erecție care a durat trei săptămâni - VOCATIV PLUS

Dar sunt hotărât să fac din aceasta o experiență pozitivă. Am fost atât de inspirat de grija pe care am primit-o în spital, încât vreau să mă orientez spre formare ca vindecător și profesor Reiki. Este ciudat să știu că oamenii din întreaga lume vorbesc erecție ondulată penisul meu, dar folosesc acest lucru ca o oportunitate pentru a-i sensibiliza și a-i salva pe ceilalți de durerea prin care am trecut.