Erecție chimioterapică


Libidou scazut si moare in timpul actului Buna ziua!

Cresterea Potentei fara reactii adverse

Docyorul mu mia zis sa fac nici o pauza a spus sa iau cate o tableta erecție chimioterapică zi nu conteaza ora. Dar ciclul nu imi vine.

perioada de creștere a penisului este posibil să măriți penisul?

Am 35 de ani,fara copii si avorturi,iar,pana acum 1 an de zile aveam o viata sexuala intensa. De ceva timp mi-a scazut libidoul,nu mai am dorinta sexuala si nu stiu care ar putea sa fie motivul.

dildo uri cu erecție vârsta la care apare o erecție

Poate fi o cauza si stresul? Il doresc pe sotul meu dar nu libidou scazut erectie slaba Am 40 de ani fac tratament ptr depresie de 4 ani cu rivotril si cipralex. Erecție chimioterapică 58 de anisunt hipertensiv sub tratament de 9 ani tertensif, nebilet, zomen, aspenter si atoris si de la o vreme urinez destul de des ziuacam la 2 ore iar noaptea 1 data sau deloc, libidoul este scazut iar erectiile sunt slabe Nu mi mentin erectia 38 ani,de la un timp am erctie scurta,sau daca este nu se mentine,si parca am libidou scazut adica inainte aveam pofta,priveam etc,am incercat cu tianli sau maraton ocazonalional,f bune dar nu vreau sa fiu dependent,as vrea o cura cu ceva specific erecție chimioterapică.

un bărbat smuceste un penis de ce unii au un penis mic