Erecția maimuței, „Bădulescu e haidamacul doamnei Firea”


erecția maimuței suspendarea penisului

CTP, cea mai buna descriere a lui Badulescu, omul lui Firea Lavinia Popa analize Cristian Tudor Popescu a avut un comentariu foarte taios, vineri erecția maimuței, legat de imaginile cu Aurelian Badulescu, erecția maimuței Capitalei, care incerca sa-l impiedice pe Nicusor Dan sa virbeasca. Trecerea de la maimutele antropoide la om se face printr-o veriga numita pitecantrop.

erecția maimuței fără erecție la început

Prin erectia maimutei in doua labe se ajunge la pitecantrop, apoi la om. Uitandu-ma la ecran, vad o expunere a pitecantropului in erectie, in stanga unde se afla Aurelian Badulescu — n.

Azi dl Nicusor Dan a avut noroc.

erecția maimuței penis ce dimensiune ar trebui să aibă

Dl Badulescu a reusit sa se adreseze exclusiv celor din specia lui, pitecantropii din Bucuresti. Oamenii de bun simt, care poate nici n-ar merge la vot acum, cred ca se vor duce la vot, pentru a sanctiona astfel de atitudini.

erecția maimuței erecția penisului bărbați

S-a comportat exact asa cum se comporta doamna Firea, cu acelasi mahalagism pana la cer, cu insulte, acuzatii, tipete, exact stilul, tupeu maxim. Exact cum face doamna Firea.

erecția maimuței este posibil să măriți penisul cu unguent

Dl Badulescu a setat confruntarea la nivelul asta, de badaranie, dna Firea n-a zis nimic. Ce va face acum? Va fi un Aurelian Badulescu cu plete blonde sau o sa incerce o abordare mai soft, despre ce are de gand sa construiasca?

erecția maimuței ciupi penisul

Comentarii: Recomandari.