Calamar penis


calamar penis

Home » D:News » Lucrurile pe care puţini bărbaţi le ştiu despre penis Lucrurile pe care puţini bărbaţi le ştiu despre penis Indiferent dacă îl iei sau nu în serios, penisul este vital pentru supravieţuire speciei şi merită să te gândeşti la rolul său data viitoare când vei fi luat prin surprindere de o erecţie.

Şi ca să realizezi exact cum funcţionează lucrurile, gândeşte-te la asta: nici cel mai premiat cu Oscar actor nu poate mima o erecţie. Calamar penis o listă cu alte câteva lucruri fascinante pe care probabil nu le ştiai despre el.

calamar penis

Prima erecţie Penisurile sunt practic născute gata de acţiune. Şi nu spunem asta ca pe o figură de stil, ci ca pe un fapt real: este destul de obişnuit ca băieţii să iasă din uter având erecţie.

Lucrurile pe care puţini bărbaţi le ştiu despre penis

Chiar înainte de momentul naşterii, ecografiile au identificat fetuşi cu erecţii complete. Conform unui studiu dinerecţiile fetale sunt mai comune în timpul somnului REM calamar penis se pot produce de mai multe ori în fiecare oră.

Nu se ştie de ce se întâmplă calamar penis lucru, dar pare modul în care corpul nostru testează faptul că totul este în parametri fizici corespunzători.

calamar penis