Boala erectiei


O erectie normală are loc datorită relaxarii muşchilor penisului si cresterii gradului de vascularizare a acestui organ. Cresterea dimensiunii muschilor din aceasta zona au ca rezultat exercitarea unei presiuni mari asupra venelor penile.

erecția dispare după un timp erecția și refacerea ei

Dupa producerea ejacularii, aceasta presiune dispare muschii revenind la normaliar venele se relaxeaza ceea ce duce la disparitia erectiei. Mentinerea erectiei timp de mai mult de 4 ore este destul de periculoasa putînd provoca disfunctii erectile sau chiar impotenta.

Prin urmare, in astfel de situatii este recomandat sa va adresati medicului specialist cat mai urgent.

dacă penisul meu este ușor îndoit în jos cum să mențineți o cale de erecție

Cu toate acestea trebuie sa stiti ca majoritatea cazurilor de priapism trec de boala erectiei sine dupa ejaculari repetate, exercitii fizice si plimbri scurte dar boala erectiei pas vioi. Aşa cum este el definit in termeni medicali, priapismul este mentinerea unei erectţi persistente, ce nu poate fi întotdeauna asociată cu stimularea sau dorinta sexuală.

mijloace pentru creșterea erecției la vârstnici erecția durează puțin

Exista situatii destul de rare cand priapismul necesita injectarea unui agent, precum metaraminol, care are ca scop inhibarea reactiei, sau chiar interventia chirurgicala pentru a fi evitate leziunii severe ale muschiului penil. In cazul in care priapismul apare ca reactie a organismului la boala erectiei pentru impotenta, medicul specialist va sugera o tehnica aditionala ca remediu al acestei conditii medicale.

cum să aduci rapid un membru la o erecție cum se tratează erecția slabă

Din fericire, datorita noilor descoperiri facute in acest domeniu, dar si al progresului inregistrat de industria farmaceutica, asemenea situatii devin din ce in ce mai rare. Asa cum s-a descoperit recent, priapismul poate surveni spontan, sau poate aparea ca reactie a organismului la diversi stimuli, precum tratamentele medicamentoase.

Indiferent care este cauza este foarte important ca priapismul sa fie tratat boala erectiei boala erectiei poate duce la complicatii severe, precum disfunctii erectile sau impotenta.

fiica cu penisuri mari cum se vindecă un penis